Skip to main content

Aanmelden

Heb je interesse in een van de studio’s in Startblok Kop Zuidas? Meld je dan aan. De woningen zijn beschikbaar vanaf juni 2023.

Om je aan te melden volg je de stappen hieronder.

Stap 1

Controleer of je in aanmerking komt:

  • Je bent tussen 18 en 27 jaar.
  • Je bent maatschappelijk betrokken en woont graag in een community tussen jongeren uit Nederland en buitenlandse jongeren met een verblijfsvergunning.
  • Je studeert, werkt of bent werkzoekende. Je verdient niet meer dan €25.475 bruto per jaar.

Stap 2

Schrijf je in bij Woningnet als je dat nog niet hebt gedaan.

Stap 3

Kijk op Woningnet of er studio’s in Startblok Kop Zuidas beschikbaar zijn. Schrijf jezelf via de advertentie in voor de informatiebijeenkomst.

Stap 4

Krijg je een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst op 13 mei? Kom er naartoe en je krijgt alle informatie die je nodig hebt. In een selectiegesprek vertel je wat jouw motivatie is om hier te wonen. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen. Op basis van het selectiegesprek kom je wel of niet in aanmerking voor een woning. Het is dus noodzakelijk om bij deze dag aanwezig te zijn.

Stap 5

Geselecteerd? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een uitnodiging om jouw huurovereenkomst te komen tekenen. We vragen je ook een scan van je paspoort en een inkomensverklaring van de Belastingdienst.

Stap 6

Tijd om te verhuizen! Je ontvangt van ons voor die tijd bericht over wat je hiervoor moet voorbereiden en regelen.

Stap 7

Zoek je buren op in de gemeenschappelijke ruimtes en verken Startblok Kop Zuidas, de buurt en Amsterdam. Veel woonplezier!